Hos oss på Handentandläkarna i Haninge kan du inte bara få allmäntandläkarvård – vi erbjuder dessutom specialisttandvård på plats. Skulle du behöva mer ingående vård tar en av våra specialisttandläkare hand om dig. Vi erbjuder behandlingar såsom rotfyllning, vilket är en vanligt förekommande behandling av tänder som har blivit infekterade ända ner i roten. Är du i behov av käkkirurgi som tandproteser eller tandreglering utför vi även detta på vår klinik.

Vi ordnar allt

Oavsett om det är en allmäntandläkare eller en specialisttandläkare i Haninge du är ute efter kan vi på Handentandläkarna erbjuda dig både och. Vid mer krävande behandlingar och operationer tar våra experter vid och ger dig just den behandling för käkkirurgi  du behöver. Har bakterier samlats nere i roten av tanden så att denna blivit infekterad kan det vara bäst att genomgå en rotfyllning. Har du problem med tänder som sitter fel och som behöver korrigeras kan vi även hjälpa dig med detta. Tandreglering och tandprotestik är nämligen andra områden inom tandläkarvården som vi är specialister inom. Vi ser till att du får den behandling som krävs helt enkelt, och du kan vara säker på att denna genomförs på bästa tänkbara sätt då våra tandläkare kan allt som har med tandhälsa och tandvård att göra.

Allt under samma tak

Eftersom vi kan erbjuda både allmäntandvård och specialisttandvård hos oss kan du vara säker på att få den behandling som krävs. Du behöver alltså inte besöka en annan klinik om det skulle visa sig att dina tänder skulle behöva tandreglering, rotfyllning, käkkirurgi eller liknande. Vi är stolta över att kunna ge dig bästa möjliga tandvård då vi alltid har specialisttandläkare på plats. Befinner du dig i Handen, Haninge och letar efter en tandvårdsklinik som har och kan allt? Då behöver du inte leta längre. Vi tar mer än gärna hand om dig och du kan känna dig trygg hos oss oavsett vilken typ av behandling du måste genomgå.