Tycker du som vi att tänderna är något som kan göra stor skillnad hos en människas utseende? Att ha jämna och vita tänder är för många viktigt, vilket har gjort just tandblekning till en av de vanligaste behandlingarna när det gäller estetisk tandvård. Vi på Handentandläkarna i Haninge vet vad som krävs för att du ska kunna få så vita och snygga tänder som möjligt på ett  skonsamt sätt som möjligt.

Tandblekning

Vi använder oss av de bästa metoderna på marknaden, vilket innebär att du kan vara säker på att få just de tänder du alltid drömt om. Förutom just blekning utför vi även annan estetisk tandvård såsom kronor och fasader.

Le mer!

Är du en av dem som vet med sig att du skulle le och skratta mer om du bara hade lite snyggare tänder? Misströsta inte. Vi finns här för att hjälpa dig att få det där drömleendet. Vi är experter inom estetisk tandvård och vet vad som krävs för att du ska kunna få de där tänderna du alltid drömt om. Oavsett om det är formen eller färgen du är missnöjd med kan vi på Handentandläkarna fixa både och. Tandblekning är något vi genomför på daglig basis och vi blir lika glada varje gång våra patienter berättar för oss hur denna till synes enkla behandling har förändrat deras liv. Att bleka hemma kan vara riskfyllt då vissa preparat skadar dina tänder. Kom till oss istället så ser vi till att du får perfekta tänder, antingen genom tandblekning eller kronor/fasader.

En investering

Genom att genomgå estetiska tandvårdsbehandlingar hos oss tandläkare i Handen kommer du snart att inse vilken skillnad dessa kan göra. Med ett fräscht leende möter du människor på ett annat sätt. Att le och skratta gör inte bara dig själv glad – detta smittar dessutom av sig till andra runt omkring. Alltså har du inget att förlora – bara att vinna.