Eftersom vi på Handentandläkarna har flerårig erfarenhet av tandläkarvård av olika slag vet vi vad som krävs för att du som patient ska få den bästa vården för dina tänder. När det är dags för undersökning och eventuella lagningar kan du känna dig trygg hos oss då allmän tandvård är det vi ägnar det mesta av vår tid åt. Vi vet vad som krävs för att få dina tänder i perfekt skick och erbjuder även andra specialbehandlingar om så skulle behövas.

Tandvård för alla

När det gäller just allmän tandvård i Handen har vi på Handentandläkarna behandlingar som täcker alla behov. Hos oss möter du experter inom olika typer av tandvård vilket innebär att du som patient kan vara säker på att få just den behandling som krävs. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung – hos oss är alla välkomna. Både tandhygienister och tandläkare finns på plats för att ge dig bästa, möjliga vård. Oavsett problem har vi de rätta resurserna för att åtgärda dessa. Hos oss är du i trygga händer.

Förebygg

För att slippa gå till tandläkaren allt för ofta gäller det att försöka hålla tänderna i så bra skick som möjligt. Underhåll av dina tänder är viktigt – något som vi tandläkare i Haninge ger dig tips och råd om vid ditt besök. Vi har alla olika förutsättningar beroende på gener och tandkvalité, men genom bra underhåll kan de allra flesta behålla sina tänder i ett gott skick länge. Det är dock lätt hänt att till exempel hål bildas i en tand, men kommer du till oss lagar vi detta utan problem. Att laga tänder är ju faktiskt det vi är experter på, så oavsett problem är du alltid välkommen att kontakta oss tandläkare i Haninge för tidsbeställning och konsultation.